Badanie właściwości białek
Badanie właściwości białek
Witam. Czy gdy do białek jaja dodamy wrzącą wodę, kwas solny, zasadę sodową, etanol i siarczan (VI) miedzi (II) to czy zajdzie denaturacja? Czy gdy dodamy chlorek sodu to zajdzie koagulacja?
- AdvancedArthur
- Posty: 9
- Rejestracja: 29 lip 2015, o 14:31
-
- Podobne tematy
- Odpowiedzi
- Odsłony
- Ostatni post
-
- 5 Odpowiedzi
- 23057 Odsłony
-
Ostatni post autor: DMchemik
18 wrz 2014, o 21:25
-
- 0 Odpowiedzi
- 4445 Odsłony
-
Ostatni post autor: Luizkana
19 sty 2020, o 16:39
-
- 0 Odpowiedzi
- 8181 Odsłony
-
Ostatni post autor: siasia
5 maja 2015, o 17:10
-
- 2 Odpowiedzi
- 22495 Odsłony
-
Ostatni post autor: Matx91
24 gru 2022, o 22:15
-
- 0 Odpowiedzi
- 4706 Odsłony
-
Ostatni post autor: Ziomek2907
7 mar 2017, o 09:16
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości