Badanie właściwości białek

Forum chemiczne dla osób chcących podzielić się swoimi doświadczeniami w zakresie badań chemicznych
hehege
Posty: 1
Rejestracja: 15 maja 2014, o 18:46

Badanie właściwości białek

Post autor: hehege »

Witam. Czy gdy do białek jaja dodamy wrzącą wodę, kwas solny, zasadę sodową, etanol i siarczan (VI) miedzi (II) to czy zajdzie denaturacja? Czy gdy dodamy chlorek sodu to zajdzie koagulacja?
Awatar użytkownika
AdvancedArthur
Posty: 9
Rejestracja: 29 lip 2015, o 14:31

Re: Badanie właściwości białek

Post autor: AdvancedArthur »

Tak. Dokładnie tak jak napisałeś.
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości