Witam jestem na ostatniej prostej aby skończyć studia inżynierskie o kierunku technologia żywności i żywienie człowieka. Nie wydaje mi się aby był sens robienia magisterski w tym kierunku, gdyż jest to kierunek o wszystkim i o niczym.
Czy myslicie ze jest szansa zrobienia magisterki z mikrobiologii Podczas całych studiów mikrobiologia wydała mi się jedną z ciekawszych zagadnień.
z góry dziękuję za odpowiedź.
po technologii żywności na..mikrobiologie??
-
- Posty: 4
- Rejestracja: 14 paź 2015, o 20:07
-
- Podobne tematy
- Odpowiedzi
- Odsłony
- Ostatni post
-
-
Jaka miagisterka po technologii żywności?????
autor: Koalanadrzewie » 14 paź 2015, o 20:16 » w Pozostałe kierunki studiów - 0 Odpowiedzi
- 4238 Odsłony
-
Ostatni post autor: Koalanadrzewie
14 paź 2015, o 20:16
-
-
-
Technologia żywności a bioinżynieria produkcji żywności?
autor: Paula808 » 1 lip 2018, o 16:54 » w Pozostałe kierunki studiów - 0 Odpowiedzi
- 11109 Odsłony
-
Ostatni post autor: Paula808
1 lip 2018, o 16:54
-
-
- 1 Odpowiedzi
- 5287 Odsłony
-
Ostatni post autor: DMchemik
26 sie 2014, o 09:58
-
-
Magisterka z leśnictwa po... technologii zywnosci??
autor: Koalanadrzewie » 14 paź 2015, o 20:41 » w Leśnictwo na studiach - 2 Odpowiedzi
- 13793 Odsłony
-
Ostatni post autor: M94
29 gru 2015, o 17:16
-
-
-
Perspektywy po analityce med a technologii chemicznej
autor: Wisienka98 » 13 lip 2018, o 12:46 » w Pozostałe kierunki studiów - 0 Odpowiedzi
- 5660 Odsłony
-
Ostatni post autor: Wisienka98
13 lip 2018, o 12:46
-
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości