Czy wszystkie zakłady, ale też sklepy trzymają się ustalonych zasad?
Mam co do tego spore wątpliwości. No bo pewne materiały na stronie sugerują, że konieczne są specjalne fartuchy, rękawice i czepki, to dlaczego potem w sklepach, piekarniach w mojej okolicy tego nie widzę?
Chyba wypadałoby zawiadomić odpowiednie służby sanitarne.
Normy higieniczne w produkcji żywności
-
- Posty: 5
- Rejestracja: 10 cze 2021, o 13:50
-
- Posty: 5
- Rejestracja: 10 cze 2021, o 13:50
Re: Normy higieniczne w produkcji żywności
W ostatnim czasie coraz więcej jest urządzeń właśnie bezdotykowych czy to toaletach czy nawet w kuchni [mod]
-
- Podobne tematy
- Odpowiedzi
- Odsłony
- Ostatni post
-
-
Technologia żywności a bioinżynieria produkcji żywności?
autor: Paula808 » 1 lip 2018, o 16:54 » w Pozostałe kierunki studiów - 0 Odpowiedzi
- 11102 Odsłony
-
Ostatni post autor: Paula808
1 lip 2018, o 16:54
-
-
-
Bioinżynieria produkcji żywności
autor: miks33 » 21 mar 2017, o 20:28 » w Przewodnik po uczelniach przyrodniczych - 0 Odpowiedzi
- 3698 Odsłony
-
Ostatni post autor: miks33
21 mar 2017, o 20:28
-
-
-
Wykorzystanie biopolimerów do produkcji tkanek.
autor: Chudyy » 7 paź 2014, o 18:27 » w Biotechnologia - 0 Odpowiedzi
- 6144 Odsłony
-
Ostatni post autor: Chudyy
7 paź 2014, o 18:27
-
-
-
obliczanie wydajności produkcji ozonu
autor: ozonek » 2 sie 2016, o 12:35 » w Chemia w szkole i na studiach - 0 Odpowiedzi
- 4593 Odsłony
-
Ostatni post autor: ozonek
2 sie 2016, o 12:35
-
-
- 0 Odpowiedzi
- 5990 Odsłony
-
Ostatni post autor: ciupaga
8 gru 2019, o 20:43
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości