liofilizacja wyrobów przekąskowych

Forum studenckie dla przyszłych, obecnych i byłych studentów kierunków przyrodniczych i pozostałych. Podziel się swoimi doświadczeniami, radościami i smutkami
farciaz86
Posty: 1
Rejestracja: 11 lip 2012, o 11:11

liofilizacja wyrobów przekąskowych

Post autor: farciaz86 » 11 lip 2012, o 11:13

Witam wszystkich
Piszę pracę inżynierską i szukam wszelkich informacji na temat Zastosowanie procesu liofilizacji do otrzymywania nowych wyrobów przekąskowych"
Gdyby ktoś mógłby mi pomóc byłbym bardzo wdzięczny
pozdrawiam

Batha
Moderator w spoczynku
Posty: 2658
Rejestracja: 20 maja 2007, o 16:32

Re: liofilizacja wyrobów przekąskowych

Post autor: Batha » 11 lip 2012, o 13:27

Biblioteka uczelniana? Czasopisma branżowe (polecam wydawnictwo SIGMA-NOT)? Promotor?

Awatar użytkownika
choinka_91
Posty: 397
Rejestracja: 17 sty 2009, o 16:20

Re: liofilizacja wyrobów przekąskowych

Post autor: choinka_91 » 11 lip 2012, o 13:48

Płatki fitella tam sa truskawki i maliny.

ODPOWIEDZ