Zawartość kwasu w owocach - literatura
Zawartość kwasu w owocach - literatura
Czy jest w stanie ktoś przytoczyć jakąś naukową literaturę na temat zawartości kwasu w owocach, a jej znaczeniu dla ich żywotności (kwas ma zapobiegać przed rozwojem drobnoustrojów)?
-
- Podobne tematy
- Odpowiedzi
- Odsłony
- Ostatni post
-
-
Roztwór słabego kwasu ma większą pojemność buforową w stosunku do kwasu niż do zasady?
autor: kinga342 » 6 lut 2019, o 21:18 » w Chemia w szkole i na studiach - 6 Odpowiedzi
- 8613 Odsłony
-
Ostatni post autor: 00000000000000000000
7 lut 2019, o 09:42
-
-
- 8 Odpowiedzi
- 29641 Odsłony
-
Ostatni post autor: Tryptofanik
30 gru 2015, o 20:11
-
- 1 Odpowiedzi
- 11344 Odsłony
-
Ostatni post autor: Adax82
19 kwie 2015, o 21:58
-
- 0 Odpowiedzi
- 5537 Odsłony
-
Ostatni post autor: Miki007
1 paź 2018, o 20:20
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości