witam, czy ktoś się orientuje z czego można zrobić studia magisterskie kończąc technologie żywności i żywienie człowieka? Jestem daleka od robienia magistra na tym kierunku, uważam, że kompletnie nie ma po tym pracy a same studia były złym wyborem ze względu na brak perspektyw. Jednak szkoda, mi tego czasu (3,5) żeby zaCZYNAĆ odnowa.
Nie mam jednak pojęcia jakie ewentualnie studia mogłabym podjąć po tym kierunku.
Czy jest szansa na jakąś biotechnologie? Mikrobiologie?
Ktoś się orientuje
Z góry dziekuje
Jaka miagisterka po technologii żywności?????
-
- Posty: 4
- Rejestracja: 14 paź 2015, o 20:07
-
- Podobne tematy
- Odpowiedzi
- Odsłony
- Ostatni post
-
-
po technologii żywności na..mikrobiologie??
autor: Koalanadrzewie » 14 paź 2015, o 20:12 » w Mikrobiologia na studiach - 0 Odpowiedzi
- 10032 Odsłony
-
Ostatni post autor: Koalanadrzewie
14 paź 2015, o 20:12
-
-
-
Technologia żywności a bioinżynieria produkcji żywności?
autor: Paula808 » 1 lip 2018, o 16:54 » w Pozostałe kierunki studiów - 0 Odpowiedzi
- 11043 Odsłony
-
Ostatni post autor: Paula808
1 lip 2018, o 16:54
-
-
- 1 Odpowiedzi
- 5267 Odsłony
-
Ostatni post autor: DMchemik
26 sie 2014, o 09:58
-
-
Magisterka z leśnictwa po... technologii zywnosci??
autor: Koalanadrzewie » 14 paź 2015, o 20:41 » w Leśnictwo na studiach - 2 Odpowiedzi
- 13756 Odsłony
-
Ostatni post autor: M94
29 gru 2015, o 17:16
-
-
-
Perspektywy po analityce med a technologii chemicznej
autor: Wisienka98 » 13 lip 2018, o 12:46 » w Pozostałe kierunki studiów - 0 Odpowiedzi
- 5620 Odsłony
-
Ostatni post autor: Wisienka98
13 lip 2018, o 12:46
-
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości